Kerstaanbod

Showroom

Het gehele jaar door oriënteren we ons aanbod, waarmee we onze klanten kunnen plezieren. Trendwatchen is helemaal van deze tijd. Nadat we in februari diverse kerst beurzen in binnen- én buitenland hebben bezocht, streven we erna om ieder jaar begin mei de deuren van de showroom in Surhuisterveen te openen. Hier hebben we een zeer ruim aanbod (meer dan 5.000 artikelen) in alle relatie- en kerstgeschenken. Combinatie met de winkel, dingen laten proeven. Gezellige ontmoeting en duurzame relatie opbouwen. Fotostudio? U bent van harte welkom!

Kerstpakketten (FOTO)

Ook brievenbus en verzendingen of evt bezorgen, indien gewenst hebben we diverse mogelijkheden in ‘standaard pakket’, als u voor gemak en ontzorging kiest .

 

Themapakketten

Ook voor themapakketten ter gelegenheid van Pasen, Valentijn, Sinterklaas, een bedrijfsfeest of ander bijzonder moment bent u bij B&G op de juiste plek. De pakketten worden op een feestelijke wijze ingepakt, waardoor het een feestje wordt om weg te geven.

Relatiegeschenken

Keuze concept

Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw medewerkers zelf een cadeau te laten kiezen via een speciaal daarvoor ingerichte website. Deze kan in de ‘look and feel’ van jullie bedrijf ontwikkeld worden. Vraag gerust een demo hiervoor bij aan ons.

Kerstmarkten

Ook kunnen wij met een variatie aan mooie lifestyle producten een meerwaarde leveren op kerstmarkten die uw bedrijf organiseert. Een bedrijfsborrel bij ons in de winkel behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij het personeel in de gelegenheid wordt gesteld om zo hun eigen pakket samen te stellen onder het genot van een hapje en drankje.