0512 363 356winkel@bgfoodandlifestyle.nl Gedempte Vaart 6, 9231 AV Surhuisterveen

Kerst- & relatiegeschenken

Uw waardering uiten richting uw hardwerkend personeel of dankjewel zeggen tegen waardevolle relaties? Dankzij de combinatie van ons unieke aanbod van food- en lifestyleproducten en onze jarenlange ervaring met het samenstellen van pakketten kunnen we de mooiste kerst- en relatiegeschenken maken tegen elk budget. Desgewenst kunnen we producten, dozen of non-food items voorzien van bedrijfslogo’s, of andere middelen om het pakket te personaliseren.

In onze permanente (business to business) showroom kunt u inspiratie opdoen en wordt u persoonlijk door één van onze specialisten in uw wensen begeleid. In tegenstelling tot andere aanbieders van kerstpakketten, kun je bij B&G vanaf één pakket je eigen pakket al samen stellen en kunnen ze op het door u aangegeven adres bezorgd worden. Ook verzenden behoort tot de mogelijkheden. Tevens bieden wij de mogelijkheid uw medewerkers zelf een kado te laten kiezen via een keuze concept website, welke we op maat voor u inrichten en vormgeven. Vraag gerust een voorbeeld webshop hiervoor bij aan ons.

Ook voor themapakketten ter gelegenheid van Pasen, Valentijn, Sinterklaas, een bedrijfsfeest of ander bijzonder moment bent u bij B&G op de juiste plek. De pakketten worden op een feestelijke wijze ingepakt, waardoor het een feestje wordt om weg te geven.

Ook kunnen wij met een variatie aan mooie lifestyle producten een meerwaarde leveren op kerstmarkten die uw bedrijf organiseert. Een bedrijfsborrel bij ons in de winkel behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij het personeel in de gelegenheid wordt gesteld om zo hun eigen pakket samen te stellen onder het genot van een hapje en drankje.

Volg ons ook op social media!