Kerst- & themapakketten

Uw waardering uiten richting uw hardwerkend personeel of dankjewel zeggen tegen waardevolle relaties? Dankzij de combinatie van ons unieke aanbod van food- en lifestyleproducten en onze jarenlange ervaring met het samenstellen van pakketten kunnen we de mooiste kerst- en relatiegeschenken maken tegen elk budget. Ook is er tegenwoordig veel vraag naar zomerpakketten of thema pakketten rondom bijvoorbeeld de ‘Dag van de Zorg’. Indien gewenst kunnen we producten, dozen of non-food items voorzien van bedrijfslogo’s, of andere middelen om het pakket te personaliseren. Dit kan al vanaf lage aantallen! Ook voor lokale (streek)producten of duurzame items kunt u bij ons terecht. De afgelopen jaren zijn er mooie samenwerkingen ontstaan met lokale boeren en de dagbesteding om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid een plek te geven. 

In onze permanente (business to business) showroom kunt u inspiratie opdoen en wordt u persoonlijk door één van onze specialisten in uw wensen begeleid. In tegenstelling tot andere aanbieders van kerstpakketten, kun je bij B&G vanaf één pakket je eigen pakket al samen stellen en kunnen ze op het door u aangegeven adres bezorgd worden. Wij zijn één van de weinigen in Nederland die kerstpakketten als ‘cadeaupakket’ opmaken en in folie verpakken, wat de attentiewaarde erg hoog maakt! Ook verzenden behoort tot de mogelijkheden. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw medewerkers zelf een cadeau te laten kiezen via een speciaal daarvoor ingerichte website. Deze kan in de ‘look and feel’ van jullie bedrijf ontwikkeld worden. Vraag gerust een demo hiervoor bij aan ons.

Ook voor themapakketten ter gelegenheid van Pasen, Valentijn, Sinterklaas, een bedrijfsfeest of ander bijzonder moment bent u bij B&G op de juiste plek. De pakketten worden op een feestelijke wijze ingepakt, waardoor het een feestje wordt om weg te geven.

Ook kunnen wij met een variatie aan mooie lifestyle producten een meerwaarde leveren op kerstmarkten die uw bedrijf organiseert. Een bedrijfsborrel bij ons in de winkel behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij het personeel in de gelegenheid wordt gesteld om zo hun eigen pakket samen te stellen onder het genot van een hapje en drankje.

Klantenbeoordeling

Echt geweldig!

Rated 5,0 out of 5
17 november 2023

Hele fijne vrouwen om mee samen te werken. Denken heel erg goed mee. Kerstpakketten worden elk jaar weer super mooi afgeleverd. Echt geweldig!

De ZorgZaak

Top kerstpakket broodtrommel

Rated 5,0 out of 5
14 april 2023

Super leuk team, geweldig geholpen en levering was top!

Sandra en Dini Taxi Dorenbos

Fantastisch

Rated 5,0 out of 5
16 maart 2023

Al meerdere jaren bestellen we kerstpakketten bij B&G, onze collega’s zijn altijd erg blij met het pakket!

We vinden het contact met Saskia en Jellie erg fijn. Ze denken in mogelijkheden en de service is super!

Femke Visser-Schotanus (Roobol)

B&G, ze doen hun naam eer aan.

Rated 5,0 out of 5
16 maart 2023

B&G, Bijzonder en Genieten, ze doen hun naam eer aan.

Al meerdere jaren stellen wij samen met de dames kerstpakketten samen voor ons personeel (900+).

Fijne ontvangst, prachtig ingerichte zaak, mooie producten, om hebberig van te worden.

De vriendelijke dames hebben goede kennis van zaken die alle tijd en aandacht hebben om met jou een mooi pakketten samen te stellen.

Meedenken staat bij hun (en bij ons) ook hoog in het vaandel, ze zetten net een pasje extra voor je! (vaak zelfs meerdere pasjes)

Mede door B&G is het een feestje om kerstpakketten uit te zoeken en uit te geven.

Ausnutria (Lizzy)

Erg tevreden!

Rated 5,0 out of 5
14 maart 2023

Wij zijn zeer tevreden over de service van B&G. Elk jaar weten zij ons erg te verassen met een ruim assortiment en originaliteit aan pakketten.

BD Kiestra BV

Top

Rated 5,0 out of 5
14 maart 2023

Super leuke creatieve kerst pakketten.

Echt top!

Van der Velde dakkapellen

Kerstpakket

Rated 5,0 out of 5
3 maart 2023

Super leuk kerstpakket! Zat voor iedereen wel wat bij 🙂

Van der Velde Interieurmontage

Kerstpakketten

Rated 5,0 out of 5
28 februari 2023

Zoals elk jaar weer super geregeld met de samenwerking met slijterij Dikkers ??

SPH Verpakkingen

Kerstpakketten 2022

Rated 5,0 out of 5
28 februari 2023

Collega’s reageerden zeer enthousiast op de nieuwe vorm. Volop keuze voor iedereen en goede, verantwoorde producten. Voor herhaling vatbaar.

SHMC, Ineke Antuma

Mooi pakket

Rated 5,0 out of 5
26 februari 2023

Leuk assortiment zelf uit te kiezen, zeker een aanrader!

Anne Zandstra

Volg ons ook op LinkedIn