Koffiecorner

"En dan is er koffie...!"

Neem plaats in ons gezellige zitgedeelte en geniet!

Wij serveren een biologische espresso melange van 100% arabicabonen. Deze koffie is een ware smaakbeleving. Hip, trendy en verantwoord; EARTH COFFEE! Want EARTH COFFEE doneert 100% van de winst aan waterprojecten. Tevens worden duurzame projecten in koffieproducerende landen ondersteund via Mocca d’Or.

Naast onze reguliere koffie’s: espresso, lungo, cappuccino, cafe latte en latte macchiato, verrassen we u maandelijks met onze ‘koffie van de maand’.

Uiteraard serveren we ook thee. Onze theeplankjes bevatten diverse soorten losse thee. Daarnaast maken we ook graag een heerlijke kop verse munt- of gemberthee of schenken we een koel drankje voor je in.

Voor bij de koffie en thee hebben we een breed assortiment aan gebak. En ware favoriet is een punt heerlijke cheesecake brownie of de ovenverse ambachtelijke appeltaart van Miss Applepie.

In onze koffiecorner kunt u ook een heerlijke high tea/coffee of high wine/beer reserveren. Het is ook een uitstekende plek voor de workshops die we aanbieden. Zit u liever buiten? We hebben ook een gezellig terras (met plaidjes voor de wat koudere dagen).

In de gehele winkel kun je gebruik maken van Free-Wifi.

Volg ons ook op social media!