Kleding & Bijou

"Trek iets positiefs aan,
dat past altijd!"

Op het gebied van mode hebben we een leuke mix aan merken voor jou!

De shop in shop van My Jewellery is een ware eye catcher met de nieuwste trends op gebied van mode, sieraden en accessoires. Dagelijks inspireert My Jewellery modeliefhebbers op diverse manieren. De on-trend, eigenwijze stijl die je hierin terug ziet is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Kleurrijk, uitgesproken, prints & alles volgens de laatste trends.

Ook kent u ons als Harper & Yve verkooppunt. Harper & Yve is een jong modelabel van Nederlandse bodem. Speciaal ontworpen voor vrouwen met een uitgesproken en unieke stijl.
De collectie van Harper & Yve kleding is inspirerend, uniek, trendy, easy-going, comfortabel en vooral stylish!

Daarnaast hebben we een breed assortiment van ZUSSS, waaronder kleding, schoenen en tassen in natuurlijke kleuren. Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs, dat zie je terug in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden.

Vanaf medio 2023 kunt u bij ons ook hip voor de dag komen met ons nieuwe merken Refined department en Esqualo.

Twee keer per jaar tonen we onze mooie collecties in de vorm van een modeshow (in het dorp). Vanzelfsprekend tonen we u geregeld sneak previews via facebook en instagram. Ook kunt u zich opgeven voor de workshop Personal Image Kleur & Stijl 

Volg ons ook op social media!