Kleding & bijou

Kleding & Bijou
“Trek iets positiefs aan,
dat past altijd!”

Op het gebied van mode hebben we een leuke mix aan merken voor jou!

De shop in shop van My Jewellery is een ware eye catcher met de nieuwste trends op gebied van mode, sieraden en accessoires. Dagelijks inspireert My Jewellery modeliefhebbers op diverse manieren. De on-trend, eigenwijze stijl die je hierin terug ziet is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Kleurrijk, uitgesproken, prints & alles volgens de laatste trends.

Daarnaast hebben we een breed assortiment van ZUSSS, waaronder kleding, schoenen en tassen in natuurlijke kleuren. Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs, dat zie je terug in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden.

Ook kent u ons als G-maxx verkooppunt. G-maxx is een op en top Nederlands dameskledingmerk, dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een ware hit. In 2015 werd de eerste collectie gelanceerd en sindsdien heeft het merk een enorme vlucht genomen. De G-maxx Exxcellent collectie gaat door tot en met maat 48.

Een mooie tas van bijvoorbeeld Cowboysbag of een sieraad van My Jewellery maken het geheel mooi af. Wist u dat u bij ons ook gaatjes in je oren kunt laten prikken?

Twee keer per jaar tonen we onze mooie collecties in de vorm van een modeshow (in het dorp). Vanzelfsprekend tonen we u geregeld sneak previews via facebook en instagram. Ook kunt u zich opgeven voor de workshop Personal Image Kleur & Stijl 

Volg ons ook op social media!


Facebook


Instagram


Pinterest