Shop in Shops

HK Living
"Dé combinatie van een creatieve geest en een wiskundig brein"

Wij zijn trots op de prachtige shop in shops in onze winkel: Rituals, HK Living, My Jewellery en Zusss. Fantastische merken, waar de vrouw (en man) blij van wordt.

Rituals helpt je momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven.

HK Living; dé combinatie van een creatieve geest en een wiskundig brein is een winnende formule gebleken. Aan de basis creëert HK Living toegankelijke collecties met producten geïnspireerd door traditionele en bruikbare ontwerpen met respect voor de geschiedenis, maar altijd om het een moderne look en feel te geven.

My Jewellery inspireert modeliefhebbers op diverse manieren. De on-trend, eigenwijze stijl die je hierin terug ziet is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Kleurrijk, uitgesproken, prints & alles volgens de laatste trends. 

Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs, dat zie je terug in alle artikelen. De collectie bestaat uit kleding, schoenen, tassen, kussens, opbergmanden, keukentextiel, sjaals en diverse woonaccessoires. Dit alles in natuurlijke kleuren.

Volg ons ook op social media!