Wie zijn wij

Historie

B&G Food and Lifestyle is in 2013 begonnen als Rustique Homestyling. Al gauw kwam daar een uitbreiding bij in de vorm van een delicatessenzaak. Klanten wilden hun personeel maar al te graag verwennen met de lekkerste kaas en worst uit de streek. Een paar jaar later is in een nieuw pand van ruim 600m2 alles onder één dak gekomen, inclusief een gezellige kerst showroom met meer dan 5000 artikelen, inclusief brievenbusitems. Eind 2019 is Jellie van der meer eigenaar van B&G Food and Lifestyle. Naast een gedreven team van specialisten werken haar partner, dochters en zoon werken ook mee in het familiebedrijf.

Onderscheiden vermogen

B&G Food and Lifestyle heeft een onderscheidende manier waarop we ons presenteren in de kerstpakketten branche. De persoonlijke ontmoeting in de showroom en het volledig zelf kunnen samenstellen van je kerstpakket (ongeacht de hoeveelheid kerstpakketten) wordt als een grote meerwaarde gezien. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We kennen dan ook geen ‘standaard’ pakketten, maar iedere klant mag zijn/haar kerstpakket samenstellen met de expertise en betrokkenheid van onze kant. B&G is één van de weinige aanbieders die ieder kerstpakket als feestelijk cadeaupakket in (afbreekbaar) folie verpakt, wat zorgt voor een hoge attentiewaarde! Onze kerstpakketten zijn dan ook een feestje om weg te geven . Het personaliseren van items bij lagere aantallen is al mogelijk door onze eigen binnenpandige drukkerij: Meesterplakkers.

Ons team

 • Jellie van der Meer, eigenaar
  Klantgericht, perfectionistisch en met een flinke dosis lef. U komt haar tegen in de kerstshowroom, onze winkel of in de expeditie als coördinator.
 • Dana van der Woude, hoofd expeditie.
  Doortastend, energiek en iemand die niet opgeeft!
 • Saskia te Nijenhuis, Sales- en Marketing coördinator. Grote kans dat u haar in de showroom ontmoet, waar ze haar enthousiasme, alle mogelijkheden en creativiteit graag met u deelt!
 • Ilian van der Linde, hoofd orderpicken/goederenontvangst
 • Johan van der Woude, hoofd transport
  Positieve, onuitputtelijke realist met hart voor de zaak.
 • Imca Blom van der velde, ZZP’er.
  Initiatiefneemster en grondlegster van dit prachtige kerstconcept. Creatief, bevlogen en nog ieder jaar bereidwillig om ons team bij drukte te ondersteunen.
 • En natuurlijk kunnen we niets zonder ons fantastische team aan inpakkers en chauffeurs!